19 December 2014

Bunda, Doakan Dede


Hujan deras, saya, Nanit, dan Ammar tidur bertiga. Tak lama kemudian Nanit terlelap. Ammar masih juga melotot

Bunda: Dede, bobo atuh
Ammar: Ta acan tiasa bobo
Bunda: Atuh bunda sholat Isya heula nyak?
Ammar: Muhun...
Ammar: Bun, doakeun dede nyak? *sambungnya
Bunda: *senyum____bade didoakeun naon?
Ammar: AlFatihah heula saacan doa. Doana, dede palay disayang pisan ku bunda sareng ku ayah
Bunda: :)

No comments: